• Nousussa olevat haut
Koti > Apua

Kuinka voin auttaa?Löydä oikea vastaus

  Usein kysytyt kysymykset

  Voit seurata tilaustasi alla mainituilla tavoilla:
  1. Klikkaa httphttps://www.jdsports.fi/track-my-order/s://www.jdsports.fi/track-my-order/, syötä tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi tai postinumerosi.
  2. Tarkista seurantalinkki, jonka olet saanut sähköpostiisi, jos tilaus on jo lähetetty.
  3. Kirjaudu sisään JD-tilillesi Tillinii ja siirry Omat tilaukset -valikkoon tai Sauraa tilaustani -sivulle.
  Huomioithan, että myymälään tilattuja tuotteita ei voi seurata.
   

  ILMAINEN ja VÄLITÖN palautus myymälään

  Palauta tilauksesi JD-myymälään ILMAISEKSI. Tilaus käsitellään kassalla välittÖmästi, ja hyvitys palautetaan sinulle 3–5 työpäivän kuluessa, pankistasi riippuen. Kaikki tilaukset voidaan palauttaa 28 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Tuo mukanasi tilausvahvistus tai kuitti ja tuotteet, jotka tahdot palauttaa. Huomaathan, että verkossa tehtyjä tilauksia ei voi vaihtaa.

  Jos maksoit käyttäen PayPalia tai Klarnaa, tilauksesi lähetetään takaisin varastolle käsiteltäväksi, ja maksu hyvitetään sinulle 3–5 työpäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli sinulla ei ole tilausvahvistusta verkkokauppaostoksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Täältä löydät kaikki Suomen JD-myymälät.

  Palautus postitse

  Jos sinulla ei ole mahdollisuutta palauttaa tilaustasi JD-myymälään, voit palauttaa sen postitse. Huomioithan, että asiakas vastaa itse postituksesta ja postimaksuista. Palautuslähetyksen saapumisessa Englannin varastollemme voi kestää jopa 12–14 arkipävää, ja sen lisäksi palautuksen käsittelemisessä ja hyvittämisessä tilillesi ylimääräiset 3–5 arkipäivää. Sinulla on 28 päivää aikaa palauttaa tilaus sen vastaanottamisesta. Voit palauttaa tilauksesi postitse palautusportaalimme kautta.

  Palautukset, kun maksutapana on Klarna

  Voit palauttaa Klarnalla maksamasi tuotteet Suomessa sijaitsevaan JD-myymälään tai postitse palautusportaalimme avulla. Emme tällä hetkellä tarjoa ilmaista postin kautta tapahtuvaa vaihto- tai palautuspalvelua. Palautus maksaa 18,35 euroa.

  Voimme toimittaa arvonlisäverolaskun online-tilauksellesi, kun:


  1. Tilaus on toimitettu

  2. Sinulla on voimassa oleva arvonlisäveronumero

  3. Voimme varmistaa arvonlisäveronumeron

  4. Tilauksen laskutustiedot vastaavat arvonlisäveronumeroon liitettyjä osoitetietoja


  Jos emme voi validoida tai sovittaa mitään arvonlisäverotietoja tilaustietoihin, voimme toimittaa lähetysilmoituksen, joka toimii ostotodisteena. Jos tilauksesi on jaettu, toimittaisimme yksittäiset lähetysilmoitukset kullekin paketille ja sen sisällä oleville tuotteille.


  Jotta voit pyytää arvonlisäverolaskua, lähetä pyyntösi yksi kerrallaan verkkosivustomme "Ota yhteyttä" -lomakkeen kautta osoitteessa https://www.jdsports.fi/customer-service/contact/


  Ymmärrämme, että olemme ehkä aiemmin toimittaneet arvonlisäverolaskuja pyynnöstä, mutta olemme päivittäneet prosessimme varmistaaksemme huolellisuuden ennen arvonlisäverolaskujen toimittamista.


  Syyt, joiden vuoksi voimme hylätä arvonlisäverolaskupyynnön:


  1. Useita pyyntöjä yhdessä "Ota yhteyttä" -lomakkeen lähetyksessä

  2. Tilaustietojesi laskutustiedot eivät vastaa arvonlisäveronumeroosi liittyviä tietoja

  3. Emme voi varmistaa arvonlisäveronumeroasi

  4. Tuotteesi on palautettu

  On tilanteita, jolloin emme pysty toimittamaan kaikkia tilaamiasia tuotteita. Jos näin käy, lähetämme sinulle asiasta sähköpostin, joten muista tarkistaa sähköpostisi. Joitakin tietoja tähän liittyen voi olla myös lähettämässämme lähetysluettelossa.

  Jos et ole saanut sähköpostia puuttuvista tuotteista, etkä ole vastaanottanut hyvitystä 5 arkipäivän kuluessa, olethan yhteydessÄa asiakaspalveluumme.

  Jos et ole saanut tilausvahvistusta, tarkistathan roskapostikansiosi.

  Huomioithan, että tilauksen teon jälkeen emme voi lähettää tilausvahvistusta uudelleen. Tarkistaaksesi, että tilaus on mennyt läpi, voit kirjautua JD-tilillesi ja siirtyä sivulle "Omat tilaukset".

  Jos sinulla ei ole JD-tiliä, etkä vieläkään ole löytänyt tilaustasi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Varmistaaksesi, että saat sähköpostimme tulevaisuudessa, tarkista, että olemme turvallisten osoitteiden listalla sähköpostissasi ja että olet antanut oikean sähköpostiosoitteen.

  Mikäli sinulla ei ole tilausvahvistusta ja haluat palauttaa tilaamasi tuotteet JD-myymälään, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarvitset todistuksen ostotapahtumasta myymäläpalautusta varten.

  Maksun hyväksymisen jälkeen tilausta ei voi muuttaa tai peruuttaa. Tämä koskee myös tilausosoitetta. Suosittelemme, että tarkistat tietosi ennen kuin etenet tilauksen vahvistamiseen.

  Jos muutat mielesi, voit palauttaa tilauksen maksutta myymälään tai lähettää sen takaisin meille postitse. Lisätietoja palautuksesta löydät Palautukset-osiosta.

  Voit peruuttaa markkinointisähköpostiemme tilauksen napsauttamalla "Peruuta tilaus" -linkkiä, jonka löydät mainosviestimme alareunasta.

  Voit vaihtoehtoisesti täyttää asiakaspalvelulomakkeemme täällä,  valitsemalla "Kuinka perun markkinointiviestien tilauksen?" Muista sisällyttää koko nimesi ja kaikki sähköpostiosoitteet, joilla haluat peruuttaa tilauksen.

  Tämän aktivoiminen voi kestää jopa 72 tuntia.

  Palauta tilauksesi myymälään ILMAISEKSI.

  Postipalautuksella asiakas vastaa postimaksusta ja postikuluista. Postipalautus maksaa 18,35 euroa. Rekisteröi palautuksesi palautusportaalissamme täällä.

  Kaikki arvonnoissa voitetut tuotteet voi palauttaa myymälään, poislukien Yeezyt, jotka on palautettava postitse alla olevaan osoitteeseen. Jos haluat palauttaa arvonnoissa voitetun tuotteen, voit tehdä sen postitse varastollemme, jonka osoitteen löydät alta. Suosittelemme hankkimaan postitustodistuksen, jolla varmistetaan ei-toivottujen tuotteiden perillepääsy. Huomioithan, että tuotteet ovat sinun vastuullasi, kunnes ne saapuvat meille.

  JD Internet Returns

  SPODIS – HEM DC

  Delivery Docks 35 – 39

  2 Avenue Antoine Pinay

  59510 HEM

  France

  ILMAINEN ja VÄLITÖN palautus myymälään: Sinulla on 28 päivää aikaa palauttaa PayPalilla, Klarnalla, pankki- tai luottokortilla maksetut tilaukset Suomessa sijaitsevaan JD-myymälään ILMAISEKSI. Palautus myymälään on maksuton. 

  Tilaus käsitellään kassalla välittömästi, ja hyvitys palautetaan sinulle 3–5 työpäivän kuluessa, pankistasi riippuen. Kaikki tilaukset voidaan palauttaa 28 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta ja vaihtaa 28 päivän sisällä. 

  Jos maksoit käyttäen PayPalia tai Klarnaa, tilauksesi lähetetään takaisin varastolle käsiteltäväksi, ja maksu hyvitetään sinulle 3–5 työpäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.


  Palautus postitse: Sinulla on 28 päivää aikaa palauttaa tilaus sen vastaanottamisesta. Palautuksen käsittely vie enintään 15 arkipäivää. Tämän jälkeen hyvitys näkyy pankkitililläsi 3–5 päivän kuluessa.

  Tuote tulee palauttaa siinä kunnossa kuin se on vastaanotettu alkuperäisessä pakkauksessa. 

  Terveys- ja hygieniasyistä emme hyvitä palautettuja alusvaatteita tai uima-asuja, jotka eivät ole myyntikunnossa.

  Personoidut tuotteet hyväksytään palautettavaksi vain, jos personoitu teksti on virheellinen tai jos tuote on viallinen.

  Tavallisesti hyvitämme täyden ostohinnan sekä normaalitoimituksen hinnan asiakkaillemme, kunhan ilmoitus on tullut palautusajan puitteissa. Jos olet valinnut toimitustavaksi pikakuljetuksen, hyvitämme vain normaalitoimituksen hinnan. Jos haluat palauttaa vain osan tuotteista ja säilyttää loput tilauksestasi, sinulla ei välttämättä ole oikeutta toimitusmaksun hyvitykseen.
   
  TÄRKEÄ TURVALLISUUSVAROITUS
   
  MCKENZIE ERWEN-VERRYTTELYASU - VAUVAT
   
  KHAKINVIHREÄ | SININEN
   
  Olemme saaneet tietoomme, että hyvin pienessä osassa vauvojen McKenzie-verryttelyasuista on valmistusvirhe, jonka johdosta collegepaidan olkapäässä oleviin painonappeihin muodostuu terävä reuna. Tämä voi aiheuttaa mahdollisen raapimisvaaran.
   
  Jos omistat McKenzie Erwen-verryttelyasun, tarkista onko siinä tuotekoodi MCKTI14897611 tai MCKTI14897101.
   
  Asiakkaiden turvallisuus on tärkein prioriteettimme. Jos sinulla on kyseinen vaate, lopeta sen käyttäminen ja palauta se meille, niin saat tuotteesta täyden hyvityksen. Voit palauttaa vaatteen mihin vain JD Sports -myymälään tai palautusportaalimme kautta verkossa:
   
  https://palautukset.jdsports.fi/ 
   
  Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
  https://www.jdsports.fi/customer-service/contact/ 
   
  Kiitämme yhteistyöstä ja pahoittelemme mahdollisesti aiheutunutta vaivaa.
  Kyllä. Jos tilauksesi on kadoksissa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Vaihtoehtoisesti voit tuoda viallisen tuotteen ja kuitin/tilausvahvistuksen johonkin myymälöistämme. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua reklamaation tekemisessä.

  Voit lukea lisää palautuksen tekemisestä täältä.
  Jos olet saanut väärän tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun, josta saat ILMAISEN palautuskoodin.

  Olenko saanut kutsun sinulta vastata kyselyyn?


  Aivan oikein – teemme enemmän ymmärtääksemme, mitä asiakkaamme ajattelevat meistä ja miten voimme parantaa palveluitamme.


  Onko tämä laillista?


  Jos kyselysähköpostin lähettäjä on JD Sports ja sähköpostiosoite on feedback@jdsports.com, sähköposti on meiltä!


  Miksi siinä lukee "Qualtrics"?


  Qualtrics on toimija, jota käytämme kyselyjemme tekemiseen ja antamiesi vastausten tallentamiseen. Voit tarkistaa heidän tietosuojakäytäntönsä täältä

  Vastasiko tämä kysymykseesi?

  Loading

  Muita tapoja löytää apua

  Lataa sovelluksemme

  Shoppaile kellon ympäri JD Sports -sovelluksella. Vastaanotat eksklusiivisia tarjouksia & voit shoppailla, vaikka olet liikkeellä.

  Lataa App Storesta Lataa Google Playstä

  Uutiskirjeen tilaus

  Loading
  Toimitetaan
  Me hyväksymme seuraavat maksutavat
  PayPal-logo Apple Pay -logo Klarna-logo Entercash-logo
  Vieraile yrityksemme sivulla   www.jdplc.com Copyright © 2024 JD Sports kaikki oikeudet pidätetään
  Loading