• Nousussa olevat haut
Koti > Apua > Tilaus ja toimitus

Kuinka voin auttaa?Löydä oikea vastaus

Tilaus ja toimitus

Voit seurata tilaustasi alla mainituilla tavoilla:
  1. Klikkaa httphttps://www.jdsports.fi/track-my-order/s://www.jdsports.fi/track-my-order/, syötä tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi tai postinumerosi.
  2. Tarkista seurantalinkki, jonka olet saanut sähköpostiisi, jos tilaus on jo lähetetty.
  3. Kirjaudu sisään JD-tilillesi Tillinii ja siirry Omat tilaukset -valikkoon tai Sauraa tilaustani -sivulle.
Huomioithan, että myymälään tilattuja tuotteita ei voi seurata.
 
Ladataan

Olemme pahoillamme, että jouduimme perumaan tilauksesi.

Jos tilaamasi tuote on ehtinyt loppua varastostamme pakkaushetkellä, on meidän peruttava sen toimitus.

Asiakaspalvelutiimimme ei tiedä  palaako tietty tuote valikoimaamme vai ei. Tutustu sen sijaan uutuustuotteisiimme – ehkä löydät jotain vieläkin parempaa.

Ladataan

Normaalitoimitus kestää enintään 5-10 arkipäivää tilauksen tekemisestä ja se toimitetaan noutopisteeseen. 

ILMAINEN toimitus myymälään kestää enintään 10–14 arkipäivää. 

Myymälässä tehdyt tilaukset toimitetaan enintään 5–14 arkipäivän kuluessa. 

Pikatoimitus kestää enintään neljä arkipäivää. Pikatoimitus on kausittainen. 

 

Ladataan

Tilaukset toimittaa DPD.

Ladataan

NORMAALITOIMITUS

Valitse "Normaalitoimitus" toimitusvaihtoehdoista.
Toimituksessa kestää 5–10 arkipäivää tilauksen tekemisestä ja se toimitetaan noutopisteeseen. Tilattaessa yli 100 eurolla kuljetus on ilmainen – muussa tapauksessa kuljetus maksaa 4,99 euroa. Kaupunkiasutuksen ulkopuolella kuljetuksessa voi kestää 2–3 päivää normaalitoimitusta pidempään.

*Ilmainen toimitus ei koske arvottuja tuotteita. Kaikki arvontoihin osallistuvat hyväksyvät osallistuessaan, että toimituskulut veloitetaan heiltä, jos heidät valitaan voittajaksi. 

ILMAINEN TOIMITUS JD-MYYMÄLÄÄN

Valitse "Toimitus myymälään" toimitusvaihtoehdoista. Toimitus myymälään on ilmainen.

Syötä postinumerosi ja valitse JD-myymälä, johon haluat tilauksesi toimitettavan.

Kun olet valinnut haluamasi myymälän, syötä noutajan tiedot. Tähän voit joko täyttää omat tietosi tai jos joku noutaa toimituksen puolestasi, täytä noutajan tiedot. Huomioithan, että voit nimetä toisen noutajan kuin itsesi vain tässä kohtaa etkä myöhemmin.

Kun tilauksesi on valmis noudettavaksi, lähetämme sinulle sähköpostin. Toimitus myymälään kestää 10–14 arkipäivää.

Ota mukaasi:

  1. Ostokuitti – Kopio vahvistusviestistä, kuitista tai tekstiviestistä.
  2. Maksukorttisi – Turvallisuussyistä emme voi antaa tilausta näkemättä tilauksentekoon käytettyä pankkikorttia tai henkilöllisyystodistustasi (passi tai ajokortti).
  3. Jos joku muu noutaa tilauksen puolestasi, hänen on näytettävä ostokuitti sekä noutajan henkilöllisyystodistus (passi tai ajokortti).
Tilauksesi on noudettavissa 14 päivän ajan. Mikäli et ole noutanut tilaustasi viikon kuluessa, lähetämme sinulle muistutuksen sähköpostitse. Noutamattomat tilaukset palautetaan 14 päivän jälkeen palautusten käsittelyyn, jonka jälkeen maksusi hyvitetään. 

PIKATOIMITUS

Valitse "Pikatoimitus" toimitusvaihtoehdoista.

Kun tilaat ennen keskiyötä, saat tilauksesi 2 arkipäivän sisällä. Pikatoimitus maksaa 14 euroa.

Huomioithan, että pikatoimituksemme on kausittainen. Voit nähdä kaikki saatavilla olevat toimitusvaihtoehdot tehdessäsi tilausta, vaiheessa "Toimitus- ja noutovaihtoehdot".

Ladataan

Keräämme ja pakkaamme tilauksesi aika nopeasti, ja kun tilaus on tehty, emme voi muuttaa sitä ennen lähettämistä. Siksi meidän täytyy peruuttaa tilauksesi nopeasti sen jälkeen, kun tilauksesi on vahvistettu. Jos otat meihin yhteyttä mahdollisimman pian tällä lomakkeella, voimme ehkä auttaa.
Ladataan

Joskus käy niin, ettemme pysty toimittamaan sinulle kaikkia tilaamiasi tuotteita. Tässä tapauksessa lähetämme sinulle sähköpostin, jossa kerromme mitkä tuotteet puuttuvat tilauksestasi. 

Huomaathan, että hyvitämme kaikki tuotteet, joita emme pysty toimittamaan.

Jos et ole saanut puuttuvasta tuotteesta huomauttavaa sähköpostia, etkä ole vastaanottanut hyvitystä kokonaisuudessaan viiden arkipäivän kuluessa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ladataan

Jos et ole saanut tilausvahvistusta, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan, että tilauksen teon jälkeen emme voi lähettää tilausvahvistusta uudelleen. Tarkistaaksesi, että tilaus on mennyt läpi, voit kirjautua JD-tilillesi ja siirtyä sivulle "Omat tilaukset".

Jos sinulla ei ole JD-tiliä, etkä vieläkään ole löytänyt tilaustasi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Varmistaaksesi, että saat sähköpostimme tulevaisuudessa, tarkista, että olemme turvallisten osoitteiden listalla sähköpostissasi ja että olet antanut oikean sähköpostiosoitteen.

Mikäli sinulla ei ole tilausvahvistusta ja haluat palauttaa tilaamasi tuotteet JD-myymälään, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarvitset todistuksen ostotapahtumasta myymäläpalautusta varten.

Ladataan

Maksun hyväksymisen jälkeen tilausta ei voi muuttaa tai peruuttaa. Tämä koskee myös tilausosoitetta. Suosittelemme, että tarkistat tietosi ennen kuin etenet tilauksen vahvistamiseen.

Jos muutat mielesi, voit palauttaa tilauksen maksutta myymälään tai lähettää sen takaisin meille postitse. Lisätietoja palautuksesta löydät Palautukset-osiosta.

Ladataan

Muita tapoja löytää apua

Lataa sovelluksemme

Shoppaile kellon ympäri JD Sports -sovelluksella. Vastaanotat eksklusiivisia tarjouksia & voit shoppailla, vaikka olet liikkeellä.

Lataa App Storesta Lataa Google Playstä

Uutiskirjeen tilaus

Loading
Me hyväksymme seuraavat maksutavat
PayPal-logo Apple Pay -logo Klarna-logo Entercash-logo
Vieraile yrityksemme sivulla   www.jdplc.com Copyright © 2023 JD Sports kaikki oikeudet pidätetään
Loading